top of page

Allround interim HR professional

Ik ben een ervaren interim HR professional, gespecialiseerd in het oplossen van HR vraagstukken voor MKB organisaties. Of het nu gaat om het inrichten van personeelszaken, het ontwikkelen van een HR strategie of het onder de loep nemen van HR processen, ik heb de kennis en expertise om jouw organisatie te helpen het beste uit jouw medewerkers te halen.

Als interim HR professional richt ik me op het bieden van praktische oplossingen voor complexe HR problemen. Ik werk nauw met je samen om de behoeften te begrijpen en biedt op maat gemaakte praktische oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. 

Ik heb uitgebreide ervaring in HR management en heb gewerkt met organisaties van verschillende groottes en uit verschillende branches. Ik begrijp de uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben en ben in staat om oplossingen te bieden die passen bij de specifieke behoeften en doelen. 

Kortom, ben jij op zoek naar een ervaren allround interim HR professional? Neem dan contact met me op, ik ga graag met je in gesprek om de behoeften in kaart te brengen en te kijken of ik hierin iets voor jou kan betekenen. Ik help je graag bij het bereiken van je doelen en het succes van jouw organisatie. 

Neem vrijblijvend contact op

Je kunt onderstaand contactformulier invullen, mailen naar marjoleinblankendaal@gmail.com

of bellen naar 06-57751899.

Bedankt voor je bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page