top of page
DEF logo marjolein - transparant-01 (1).

OVER MIJ

There are no items in this list

Please reload

Marjolein en Sammy

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Marjolein. Ik ben opgegroeid in een gezin waarin het eigen bedrijf van mijn ouders centraal stond en heb ervoor gekozen om in 2007 te starten met de opleiding Human Resource Management. Zodat ik aan de slag kon met de vraag: Hoe creëer je een optimale afstemming tussen de organisatiedoelen en talenten van mensen?

 

Sinds 2011 ben ik werkzaam als HR Adviseur binnen diverse profit en non-profit organisaties en vanaf 2023 volledig als zelfstandige. Waarbij mijn passie in dit brede vakgebied steeds helderder werd. Het begeleiden van mensen op sociaal emotioneel gebied.

  • Wie ben je?

  • Wat zijn jou kwaliteiten en waar ligt jouw kracht?

  • Met welke valkuilen dien je om te gaan?

  • Hoe kom je weer terug bij jezelf wanneer je jezelf kwijt bent geraakt?

  • Hoe ga je om met anderen?

  • Wat is voor jou belangrijk en waar word jij blij van?

 

Ook ben ik al van jongs af aan bezig met paarden. Deze passie en de wens om zowel individuen als groepen te helpen bij hun ontwikkeling heeft ertoe geleid dat ik in 2013 de opleiding tot EAD Coach bij de EQ Academy ben gaan volgen. Inmiddels heb ik diverse aanvullende opleidingen/trainingen en cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten. Waaronder de opleiding tot Stress en Burn-out Specialist. Ook mijn persoonlijke ervaring met Burn-out speelt in mijn begeleiding een belangrijke rol. Met deze ervaring kan ik anderen goed begeleiden hier mee om te gaan, te herstellen, maar ook te voorkomen.

Ik zie het als mijn missie om mensen (volwassenen, jongeren en kinderen) weer in verbinding met zichzelf te brengen en van daaruit in hun kracht te zetten. 

Je staat in verbinding met jezelf als je in contact staat met je gevoel en intuïtie en vertrouwen hebt in jezelf.

Je staat in je kracht als je jezelf bent, keuzes maakt die bij jou passen en je leven invult op een manier zoals jij dat wilt. Je doet de dingen op de manier zoals je dat zelf wilt doen, niet omdat het moet. 

'Het mooiste wat

je kunt worden

is jezelf.'

Wie blijft er over als je geen vader, moeder, dochter, zoon, broer,  zus, collega, leerling of werknemer hoeft te zijn? Dat ben jij!

Als iemand vraagt wie jij bent... wat zeg je dan?

Wanneer je te lang dingen moet en niet meer jezelf kunt zijn kun je zowel lichamelijk als mentale klachten ontwikkelen. 

Met hulp van de natuur kan ik je begeleiden in het proces om weer bij je eigen essentie (kern) te komen.

Ik zet mij in op het gebied van:

  • Emotionele ontwikkeling

  • Ondersteunen van het fysieke lichaam

Hierbij maak ik gebruik van:

Paardencoaching,  Lichaamswerk, Essentiële Oliën en Mindfulness.

bottom of page